Banken

Banken

Een bank om te loungen, een bank met een actieve zit, een mooie bank, bij De Korte's Woonsfeer hebben we zeer comfortabele banken om uit te kiezen. Woon je in de buurt van de regio Laren (GLD), Lochem en Markelo, dan ben je van harte welkom eens een bank bij ons uit te proberen. 

De keuze van een bank doe je niet zomaar, een bank neemt een centrale plaats in de woonkamer in. Het is de plek om je te ontspannen, je lievelingsserie te kijken of een boek erbij te pakken. Bepaal eerst goed hoeveel ruimte je bank in mag nemen. Een bank in de winkel ziet er altijd kleiner uit dan dat hij in je woonkamer staat. Meet de ruimte voor je bank op, zodat je formaten weet. Dat is handig om mee te nemen.

Je kunt kiezen voor verschillende soorten banken, zoals een hoekbank, loungebank, een tweezitsbank of een driezitter. Sommige banken zijn ook deels zelf samen te stellen. Kies de vorm en het comfort dat bij jou past. 

Onderdeel van het comfort is ook het materiaal waar je voor kiest: stof of leer. Vaak hebben we meubels in verschillende stof- en leerkwaliteiten. We gaan voor hoogwaardige kwaliteit. Ook qua kleur hebben we genoeg keuze. Ga je voor een trendkleur of kies je voor een mooie basis? We hebben het allemaal.

We hebben banken die in verschillende inrichtingen passen, dus het is geen probleem om een bank te vinden die binnen perfect in je stijl past. Heb je daarbij advies nodig? Dan helpen we je graag verder, want interieurs zijn onze passie.
Wil je graag een bank kopen, dan raden we aan om even langs te komen bij ons in de regio Laren (GLD), Lochem en Markelo. Dan kun je de bank uitproberen om te ontdekken dat dit de bank is die jij zoekt. Hij moet natuurlijk wel lekker zitten. 

Stoelen

Stoelen

De stoelen in onze collectie zijn heel divers. Je bent welkom bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Markelo om door ons assortiment te snuffelen en vooral ook de stoelen uit te proberen.

Stoelen zijn gebruiksvoorwerpen waar je veel gemak van kunt hebben. Het is dus verstandig om daarin goede keuzes te maken. Het comfort moet bij jouw verwachtingen aansluiten. Daarnaast is het mogelijk dat je stoelen kiest die in je interieur passen. Daarbij kun je gaan voor een neutraal uiterlijk, of je maakt er een eye-catcher van. Zo zie je vaak verschillende eetkamerstoelen rondom een tafel of een opvallende fauteuil in het interieur. 

Het is raadzaam goed na te denken over het formaat van je stoel. Een eetkamerstoel moet bijvoorbeeld niet te hoog of te laag zijn bij je tafel. En een grote fauteuil staat mooier in een grote ruimte dan een kleine. Formaat speelt dus een rol bij de keuze die je maakt. 

De vorm is ook bepalend. Fauteuils en eetkamerstoelen zijn er in verschillende vormen en uiterlijken. Ga je voor leuningen, een hoge zit, ronde of hoekige vormen? Ook is er vaak keuze uit meerdere stof- en leerkwaliteiten. Wil jij op zacht stof zitten, of ga je voor praktisch maar stijlvol leer? Onze meubels zijn vervaardigd van hoogwaardige materialen. Dan is er nog de kleur. Zoek je een kleur die bij je interieur past of ga je voor die opvallende eye-catcher? Jij bepaalt. Sommige stoelen zijn ook nog eens elektrisch bedienbaar. Lekker gemakkelijk en comfortabel. 

Onze stoelen passen in verschillende interieurstijlen. Of je nu van minimalistisch, gezellig of botanisch interieur houdt, wij hebben een stoel die erbij past en die zeer comfortabel is. 
Kom gerust langs bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Markelo en laat je door onze professionals adviseren bij het kiezen van de juiste stoel. Ga er vooral ook even in zitten, zodat je weet hoe het voelt. 

Tafels

Tafels

Een tafel neemt een belangrijke plaats in in je huis. Je dineert eraan, borrelt met vrienden om de tafel, doet een spelletje met de kinderen erop. Maar je richt sommige tafels ook mooi in met herinneringen of planten. Tafels zijn een waardevolle aanvulling op je interieur, dus het is belangrijk goed over de keuze na te denken.

Bij het uitkiezen van een tafel is het verstandig rekening te houden met een aantal zaken. De afmeting speelt uiteraard een belangrijke rol. Het is verstandig om goed de ruimte te nemen zodat je je nog gemakkelijk om een tafel heen kunt bewegen. Het moet geen ergernis worden om bijvoorbeeld de stoelen achteruit te schuiven om van de eettafel af te gaan. Ook moet je goed rondom de salontafel kunnen bewegen.

Ook kun je jezelf de vraag stellen voor welke vorm tafel je gaat. Wordt het een ronde eettafel, een vierkante salontafel? Bij De Korte's Woonsfeer is er een ruime keuze aan tafels. Ook materiaal- en kleurkeuze bepalen voor een belangrijk deel de uitstraling van je interieur. Daarbij zijn er ook verschillende combinaties mogelijk, denk aan een houten blad met metalen poten. Ieder materiaal heeft zijn eigen uitstraling en voordelen. 

Advies over tafels

Uiteraard ben je op zoek naar een tafel die in jouw interieurstijl past. Wij hebben tafels die in verschillende stijlen passen en kunnen je hiermee op weg helpen, of je nou van een botanische sfeer of een industrieel interieur houdt. We dragen graag ideeën aan voor jouw inrichting. Zo heb je altijd een tafel die bij jouw persoonlijkheid past. 

Of het nu gaat om een bijzettafel, eettafel, salontafel of sidetable, De Korte's Woonsfeer heeft het in het assortiment. Ben je op zoek naar een tafel, maar je komt er niet uit? Kom dan langs bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Markelo. Wij geven je graag advies bij jouw zoektocht naar de perfecte tafel. 

Kasten

Kasten

Kasten zijn er in heel veel soorten en maten. Ook bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Markelo hebben we diverse kasten in de collectie.

Behalve dat je veel spulletjes kunt opruimen in de kasten, kun je de kast ook mooi aankleden. We hebben onder meer wandmeubels, dressoirs, vakkenkasten en boekenkasten om uit te kiezen. Ga je voor dichte kasten, of hou je ook van open vakken om je spulletjes mooi in uit te stallen? We hebben verschillende soorten kasten waarbij dat mogelijk is. 
Een wandkast is een vaak wat grotere kast die aan de wand staat. Een dressoir is een lager kastje, meestal voorzien van twee deurtjes onder en boven twee laden en/of vakken. Een vakkenkast is een open kast die vaak ook gebruikt wordt om mooie spullen of boeken in te zetten. 

Je kunt ervoor zorgen dat een kast een prachtige blikvanger in je interieur wordt. Stel je pannenkoekplant tentoon, plaats er allemaal kleine cactussen in of zet er mooie lijsten met de foto's van je kinderen op. Pronk met cadeaus en vintage spullen die nog van je oma waren of zet die design lamp erop. Kasten bieden zoveel mogelijkheden om van je interieur iets persoonlijks te maken.

Advies over kasten 

Meet de beschikbare ruimte die je eraan wil spenderen goed op. Bedenk welk materiaal en welke kleur je kast moet krijgen. Wat past er in je inrichting en moet het blenden of mag de kast opvallen? Kies de kast die helemaal past bij je smaak. Nog een beetje zoekende? Bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Markelo helpen wij je graag bij het vinden van de juiste kast. Kom gerust eens bij ons langs om een kijkje te nemen tussen onze wandkasten en dressoirs. Wij staan klaar om je te voorzien van advies of meer te vertellen over onze verschillende mogelijkheden.