Dekbed Silvana Palau 4-seizoenen in Laren (GLD)

Op zoek naar comfortabel en luxe 100% donzen dekbed voor het gehele jaar? Kies dan de Silvana Palau 4-seizoenen.

vanaf € 329,00
 
Ik wil een afspraak maken Ik heb een vraag

De Silvana Palau is een comfortabel en luxe 4-seizoenen donzen winterdekbed, gevuld met 100% hoogwaardige nieuwe witte eendendons van Nederlandse bodem. Het dekbed bestaat uit een dun deel, geschikt voor de warme zomerdagen (warmteklasse 4 ) en een iets dikker deel geschikt voor de lente en de herfst (warmteklasse 3). Voor de koudste winterdagen zijn de twee delen te koppelen tot een extra dik winterdekbed (warmteklasse 1). Op deze manier kun je jouw dekbed zo samenstellen voor ieder seizoen.

Uniek aan dit dekbed zijn de comfortstroken aan de zijkant van het dekbed. Hierdoor sluit het dekbed perfect aan om je lichaam en kunnen koude luchtstromen het dekbed niet binnendringen. De buitenkant van de Silvana Palau is gemaakt van 100% fijne perkal katoen en voorzien van het Nomite® label. Donzen dekbedden met het Nomite® label hebben een zeer dicht geweven tijk, die het binnendringen van de huisstofmijt tegen gaat. Daarnaast is het dekbed voorzien van het Downafresh® hygiëne label. Hiermee wordt gegarandeerd dat de dons zorgvuldig is gereinigd en gedroogd.

De Silvana Palau 4-seizoenen is wasbaar op 60 graden Celsius. Voor een langere levensduur van je donzen dekbed wordt wassen echter niet aangeraden. Het dagelijks luchten (door een raam open te zetten) en opschudden is voldoende om je dekbed fris en volumineus te houden.

Meer informatie
Kenmerken

Model: Zomerdeel Carré | Lente/Herfst deel Cassette met comfortstroken

Vulling: 100% witte Nederlandse eendendons

Materiaal buitenkant: 100% satijngeweven katoen

Warmteklasse: Warmteklasse 3+4, gecombineerd warmteklasse 1

Anti-allergisch: Ja, voorzien van Nomite® label

Wasbaar: Ja, wasbaar op 60°C

Bijzonderheden: Voorzien van Downafresh® label

Afmetingen: 140x200cm / 140x220cm / 200x200cm / 240x200cm / 240x220cm / 260x220cm

Garantie: 2 jaar

EAN 390010
Merk Silvana