.

Relaxfauteuil Jeroen in Laren (GLD)

Relaxfauteuil met opvallende hoofdsteun, die door de kantelfunctie voor extra zitcomfort zorgt.
Vanaf € 1.219,00
Relaxfauteuil Jeroen geeft je net dat extra steuntje in de rug. De Scandinavische vormgeving is stijlvol,  maar goede ondersteuning staat centraal bij deze relaxfauteuil.  De opvallende hoofdsteun met kantelfunctie is hierbij belangrijk, want daardoor krijg je extra ondersteuning en comfort. Deze relaxstoel is er met, maar ook zonder een ingebouwde voetensteun. Kies dan voor de losse voetenbank, deze kun je erbij pakken wanneer en waar je wil.

En of je nu klein, gemiddeld of groot bent dat maakt niet uit, want de stoel is er in de maten Small, Medium en Large. Daarbij is er door de vele maatwerk mogelijkheden die dit model biedt, voor echt iedereen een passende stoel. Laat je adviseren om zo deze relaxstoel met de juiste pasvorm samen te stellen, zodat je ook een persoonlijke, behaaglijke en comfortabele zit beleving krijgt.

Jeroen is leverbaar in meerdere stof- en leerkwaliteiten die ieder ook weer een breed kleurenpalet hebben. Daarnaast zijn er diverse pootmogelijkheden voor deze draaifauteuils beschikbaar.
Meer informatie
Eenheid Stuk
Kenmerken Small
Breedte: 80cm
Hoogte: 102/111cm
Diepte: 79cm
Zitdiepte: 49cm
Zithoogte: 43cm
Zitbreedte: 47cm

Medium
Breedte: 80cm
Hoogte: 104/113cm
Diepte: 79cm
Zitdiepte: 49cm
Zithoogte: 45cm
Zitbreedte: 49cm

Large
Breedte: 83cm
Hoogte: 110/119cm
Diepte: 82cm
Zitdiepte: 52cm
Zithoogte: 48cm
Zitbreedte: 51cm

Maatverschil van plm. 3cm is mogelijk.
Type product Relaxfauteuil
Collectie Studio Relax

Nog geen resultaten