.

Blog

Waar moet je op letten bij de aanschaf van duurzame raamdecoratie

Er zijn verschillende aspecten waarop je kunt verduurzamen. Je kunt bijvoorbeeld verduurzamen door voor isolerende raamdecoratie te kiezen. Op deze manier houd je warmte binnen in de winter en kun je het in de zomer koel houden. Wij vertellen je graag welke raamdecoratie duurzaam is.

Bij de aanschaf van duurzame producten/materialen moet je erop letten dat je voor isolerende raambekleding kiest. Door voor deze raambekleding te kiezen bespaar je energie. Dit komt doordat je met ramen veel energie verliest. Door de ramen goed af te sluiten zal dit niet gebeuren en het is ook nog eens beter voor het milieu en je portemonnee.

Ramen zorgen ervoor dat je maar liefst 50% warmte verliest uit je woning. De Duette® Shades Luxaflex® verminderen dit percentage tot bijna de helft. Het is een energiezuinige optie en de Duette® Shades zijn perfect voor als dubbel glas geen optie voor je is. Daarnaast zien de Shades er ook nog eens heel goed uit. De Shades bevatten honingraatcellen en daar wordt lucht in vastgehouden. Dat zorgt voor de isolerende werking.

De Duette® Architella Shades hebben de meest energiezuinige stof. De Shades bestaan uit drie isolerende luchtlagen. Deze luchtlagen bieden heel het jaar door goede isolatie. Daarnaast creëert de Duette® Architella Shades zacht licht. De Shades hebben een geplooide stijl aan de voor- en achterkant.

Bij de aanschaf van duurzame raamdecoratie is het ook ideaal als je kiest voor maatwerk. Onze op maat gemaakte producten bieden een hele goede lichtregulering. Daarnaast isoleren ze alle kamers tegen hitte en kou, besparen ze energie en beschermen ze zelfs je meubels tegen schadelijke uv-stralen.

Ook layering is een goede optie van duurzame raamdecoratie. Layering is het combineren van twee soorten raambekleding. Door de dubbele raambekleding ontstaat er een isolerend effect en daarom zorg je voor energiebesparing. Het is goed voor het milieu en ook voor de energierekening.

Persoonlijk advies

Onze interieur specialisten helpen je graag iets te vinden wat past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Zorgvuldig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.