Merk logo

Bonaparte tapijt kun je kopen bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Bij De Korte's Woonsfeer draait het om jou en jouw behoeften, we hebben het immers over jouw thuis. Daarom is maatwerk belangrijk en dat is mogelijk met tapijt van Bonaparte. Onze adviseurs helpen jou de combinatie te maken tussen milieuvriendelijke materialen, comfortabel wonen en een sfeervol interieur. Kom gerust eens langs bij ons in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met De Korte's Woonsfeer!

Bonaparte kamerbreed tapijt bij De Korte's Woonsfeer

De Korte's Woonsfeer maakt van jouw huis een thuis met de trendy tapijten van Bonaparte. Of je nu van grafische prints houdt of liever een romantische stijl neerzet. Wat dacht je bijvoorbeeld van de Vintage collectie van Bonaparte? De naam van de collectie spreekt voor zich: het tapijt heeft een vintage look met vervaagde klassieke dessins die vernieuwend zijn voor kamerbreed tapijt. De Vintage collectie omvat verschillende patroongroepen: Hint of Colours, Tone in Tone en Shades. Wil je graag meer informatie over de Vintage collectie? Of wil je meer informatie over de mogelijkheden van Bonaparte? Bij De Korte's Woonsfeer geven we je graag advies!


Maak een afspraak

Vloerkleed op maat in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Ooit nagedacht over het effect van een Bonaparte vloerkleed in jouw woonkamer? Je maakt de ruimte in een spreekwoordelijke handomdraai warmer en zachter. De Korte's Woonsfeer helpt je jouw oog voor detail te laten zien met een sierlijk afgewerkte tapijtrand. Of combineer de kleuren uit je interieur in één tapijt.


Inspiratie van De Korte's Woonsfeer

Bonaparte voor elke kamer

De Korte's Woonsfeer helpt je aan stijlvol tapijt op de trap, in de volledige kamer of als vloerkleed bij een zithoek. Combineer jouw favoriete kleuren, milieuvriendelijke materialen en comfort in de mooiste tapijten van Bonaparte. De koffie staat klaar op ons adres in Laren (GLD).


Neem contact op met De Korte's Woonsfeer

Kom naar De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten voor Bonaparte:

- Tapijt (kamerbreed)
- Vloerkleed op maat
- Tapijt op de trap