.

Desso

Functioneel en duurzaam tapijt dat bijdraagt aan een gezond binnenklimaat

Advies over Desso

Desso tapijt kopen in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Desso staat garant voor hoogwaardige tapijten die bijdragen aan een gezond binnenklimaat. Het resultaat is een functioneel en duurzaam tapijt. De meeste materialen van Desso tapijt zijn te recyclen. Kom eens langs bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD).

Desso tapijt in huis

Desso tapijt in jouw woning is er in drie topmerken: DESSO, Parade en Bonaparte. Parade staat voor warm, zacht en comfortabel. Bonaparte draait helemaal om een uitgesproken woonstijl, zoals romantisch of juist modern. Bij DESSO spelen trends de hoofdrol en hieronder valt ook DESSO Airmaster. Dit tapijt verbetert het binnenklimaat door opstuivende stofdeeltjes te minimaliseren. Ontdek het bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD).

Desso tapijt voor winkel en kantoor 

Desso Project Tapijt bij De Korte's Woonsfeer is speciaal voor bijvoorbeeld banken, kantoren, winkels en diverse openbare gebouwen. Het kamerbrede tapijt en de tapijttegels danken hun lange levensduur aan de hoogwaardige kwaliteit die Desso kenmerkt. Het speciale DESSO Airmaster is vooral zeer geschikt om een gezondere werkomgeving te creëren.

Desso Patterns & Shades in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten vind je bij De Korte's Woonsfeer

Wil je een industriële look creëren? Dan is de nieuwste collectie van Desso wat voor jou! De Shades collectie heeft de uitstraling van verweerd beton en maakt van jouw vloer een echte eyecatcher. De Shades collectie is mooi in combinatie met de Patterns collectie, een collectie met vervaagde klassieke dessins voor een luxe vintage look in jouw woning. De combinatie van de Patterns & Shades zorgt voor een modern interieur met een nostalgisch klassieke of juist industriële, stoere basis. Voor meer informatie en uitgebreid stalenmateriaal ga je naar De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD)

Geïnspireerd op jeansblauw denim: Desso Denim bij De Korte's Woonsfeer

Gemaakt van gerecyclde garens, afkomstig uit onder andere oude visnetten die zijn terug gewonnen uit de oceaan. Dat is Desso Denim, een ruige, verweerde look. Maar ook duurzaam en comfortabel. Geïnspireerd op de spijkerbroek. Desso Denim is exclusief verkrijgbaar bij De Korte's Woonsfeer in 7 blauwe kleuren met elk hun eigen structuur; van een verweerde, sleetse jeans look of een gebleekte, gemêleerde jeans tot pure indigo variant. Het onregelmatige effect versterkt het doorleefde karakter. Geschikt voor diverse toepassingen; van kamerbreed tot vloerkleed op maat. Ook de randafwerking is verkrijgbaar in diverse opties en zelf samen te stellen.

Studio Nature: een antwoord op de botanisch woontrend

Waar ontspan jij het liefste? In de natuur! En als je de natuur niet in kunt, dan haal je hem in huis. De Desso collectie Studio Nature biedt uitkomst. Een gestructureerde, stoere vloer met een matte uitstraling en natuurlijke, poederachtige tinten die doet denken aan het natuurlijke materiaal sisal. Sisal is een tropische vezel die veel wordt toegepast in vloerbedekking. Terug van weggeweest, helemaal van nu. De zachte textuur van Studio Nature maakt het tapijt geschikt voor in de woonkamer of de slaapkamer. Combineer met veel groen en maak van jouw huis een groene oase om tot rust te komen!

Tapijt met marmerlook van Desso vind je in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

De marmerlook is momenteel erg geliefd. De tapijtlijn Sense of Marble van Desso kun je goed toepassen in verschillende interieurs. De marmerlook is onder meer mooi te zien in combinatie met hout voor een botanisch uiterlijk. Ook komt het tot zijn recht in een meer industrieel interieur, bijvoorbeeld gecombineerd met staal.

Je kunt kiezen voor kamerbreed tapijt, maar een rond of vierkant vloerkleed kan een prachtige eye-catcher zijn.

Sense of Marble is in tien kleuren verkrijgbaar. 

persoonlijk interieuradvies

Waarom Desso tapijt bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD)

Desso wil marktleider zijn op het gebied van milieuvriendelijke vloerproducten. Met een focus op gezondheid levert Desso een belangrijke meerwaarde qua design en functionaliteit. Bekijk en voel het comfortabele tapijt zelf in onze showroom bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD). Keuze gemaakt? Wij leggen jouw tapijt perfect op maat!

Desso bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Consumenten Tapijt
Project Tapijt
Desso Airmaster
Tapijt op de trap

Lookbook

Inspiratie nodig?

Neem een kijkje in ons lookbook