Merk logo

Vadain gordijnen kun je kopen bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Vadain zet de kwaliteit van gordijnen en vouwgordijnen bovenaan. Mede daarom produceert Vadain hoogwaardige stoffen in eigen ateliers. Het resultaat is een gevarieerde collectie zachte raambekleding voor elke woonstijl. De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten heeft dit merk in de collectie.

Image slide
Woninginrichting met eigen stijl en voordelen voor jouw huis
Verrijk je eigen(tijdse) stijl en interieur met De Korte's Woonsfeer

Vadain raamdecoratie bij De Korte's Woonsfeer

Vadain heeft een veelzijdige collectie met gordijnstoffen, waarvan de mooiste gordijnen en vouwgordijnen in de eigen ateliers worden gemaakt. Je bent verzekert van hoge kwaliteit raambekleding, die niet alleen op maat gemaakt wordt, maar ook nog eens compleet naar wens is.Van modern of klassiek tot robuust of speels. De Korte's Woonsfeer adviseert je graag over de mooiste stoffen en designs bij jouw interieur.


Maak een afspraak

Vadain heeft gevoel voor stijl en sfeer

Ieder voor- en najaar brengt Vadain een trendy collectie gordijnstoffen uit. De dessins zijn geïnspireerd op de laatste interieurtrends. Het uitgebreide assortiment biedt voor iedere woonstijl sfeervolle kleurcombinaties. Je vindt de meest actuele collectie bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD).

Vadain raambekleding: trendy en veelzijdig

Vadain staat bekend om haar veelzijdige stoffencollecties. Van modern en klassiek tot robuust en speels. Alles is mogelijk. Welke woonstijl je ook hebt, er is altijd een een gordijn of vouwgordijn die past bij jouw woonwensen. Twee keer per jaar brengt Vadain een nieuwe, tijdloze collectie. De Korte's Woonsfeer adviseert je graag over de mooiste stoffen en dessins, die passen in jouw interieur.


Neem contact op met De Korte's Woonsfeer

Vadain gordijnen op maat

Vadain maakt raamdecoratie volledig op maat en naar wens! Wil je een enkele plooi of een wave? Of ga je juist voor een strak paneelgordijn: alles is mogelijk. Net als Vadain gaat ook De Korte's Woonsfeer voor maatwerk en zorgt ervoor dat jouw raambekleding een eyecatcher in huis wordt. Ben je benieuwd naar de nieuwste collectie van Vadain? Bekijk dan alle stoffen van Vadain in de showroom van De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD).

"Net als Vadain gaat ook De Korte's Woonsfeer voor maatwerk"

De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten, voor al jouw Vadain:

- Plooigordijnen
- Vouwgordijnen
- Ringgordijnen
- Wavegordijnen
- Paneelgordijnen
- Gevoerde gordijnen
- Vlamvertragende gordijnen
- Gordijnen met bijzondere confectie