Een beste hoekbank koop je bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD)

Hoekbanken zijn nog steeds hip. Ze zijn ruimtebesparend en je kunt er heerlijk op relaxen. Een hoekbank in de winkel ziet er minder groot uit dan in je woonkamer. De Korte's Woonsfeer helpt je graag op weg bij de keuze voor de mooiste bank, passend in jouw ruimte. We hebben hoekbanken in allerlei soorten, maten en tal van uitvoeringen, passend in elk interieur. Kom langs in onze winkel in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten om het comfort van onze banken uit te proberen.

Image slide

De hoekbank van De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten: een populaire bank

Bij De Korte's Woonsfeer merken we dat de hoekbank steeds populairder wordt. Doordat fabrikanten goed inspelen op de trends en ontwikkelingen in het interieur, zijn de mogelijkheden enorm toegenomen.

Hoekbanken zijn er in allerlei soorten, maten en uitvoeringen. Klassiek, met hout en leer of modern met metaal en stoffen die in tal van kleuren en dessins besteld kunnen worden. Op die manier sluit een hoekbank altijd aan bij de stijl van jouw interieur.


Bekijk hier de collectie

Benut de woonkamer optimaal met een hoekbank van De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD)

Dat steeds meer mensen kiezen voor een hoekbank, is niet zo verwonderlijk. Een hoekbank is mooi en erg praktisch. De ruimte wordt optimaal benut.

Want ga maar na: wat staat er anders in de hoek van de woonkamer? Een hoekbank creëert ruimte. Er past altijd nog wel iemand bij en zo kan je ook met grotere gezelschappen allemaal een plek vinden om comfortabel te zitten.

En als er even geen bezoek over de vloer is, kun je heerlijk onderuit op de bank.

De voordelen van een hoekbank

Natuurlijk kun je kiezen voor een meer traditionele opstelling van een normale bank met enkele stoelen. Maar met een hoekbank haal je een aantal voordelen in huis:

  • Een hoekbank maakt optimaal gebruik van de ruimte
  • Een hoekbank ziet er gezellig en trendy uit
  • Een hoekbank is er in vele maten en uitvoeringen, dus past altijd

Zitten, hangen, liggen, chillen, TV kijken, loungen… een hoekbank biedt het allemaal.

Kom eens langs bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD) om een hoekbank uit te proberen.

De meeste keus in hoekbanken in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Bij De Korte's Woonsfeer hebben we een ruime collectie hoekbanken, waarvan de meeste in verschillende uitvoeringen leverbaar zijn. Je hebt dus volop keuze.

In onze showroom kun je ervaren hoe een hoekbank zit en op welke wijze je een hoekbank kunt combineren met ander meubilair zoals salontafels en fauteuils.

Neem vooral de maten van de wanden mee waar je de hoekbank wil plaatsen of nog beter; een plattegrond van de woonkamer. Onze adviseurs kunnen je dan nog beter van dienst zijn.

Wil je meer weten over hoekbanken en het assortiment van De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD)? Kom gerust langs of maak een afspraak.


Maak een afspraak met De Korte's Woonsfeer

De grote merken van De Korte's Woonsfeer

Bij De Korte's Woonsfeer verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Vadain
Eastborn
Silvana
De Toekomst
Moduleo
Forbo