Een stoel zoals een fauteuil of een eetkamerstoel vind je bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Goed zitten is heel belangrijk. Jouw keuze voor de beste fauteuil of eetkamerstoel onderschatten wij dan ook niet. Behalve dat de stoelen comfortabel zijn, ben je uiteraard ook op zoek naar zitelementen die in jouw interieur passen. De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD) heeft een ruime collectie fauteuils en eetkamerstoelen voor elk type interieur. Wil je hierbij op weg geholpen worden? Je bent in onze winkel in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten welkom om de stoelen uit te proberen.

Image slide

De fijnste fauteuils vind je bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Het grootste deel van ons leven brengen we liggend en zittend door. En zoals je voor een bed op zoek gaat naar een matras waarop je lekker ligt, kies je een fijne stoel om op te zitten.

Een fauteuil gaat iets verder dan een gewone stoel. Hierin ga je zitten om te ontspannen. Dat voel je ook meteen. Als je in een passende fauteuil gaat zitten, wil je daar voorlopig niet uit.

Bij De Korte's Woonsfeer mag je ze allemaal proberen, dus trek er even wat tijd voor uit. Breng ons gerust een bezoek in Laren (GLD).


Bekijk onze collectie fauteuils

Vind een eigen passende fauteuil die lekker zit in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Er zijn duizenden verschillende fauteuils en elke fauteuil zit weer anders. Wat de een heerlijke stoel vindt, vindt de ander helemaal niets. Fauteuils variëren in zithoogte, diepte en breedte van het zitkussen en de lengte van de rugleuning.

In sommige fauteuils kun je helemaal wegkruipen, andere fauteuils zijn juist meer helemaal open. Bij de een zit je diep en hang je naar achteren, terwijl andere een meer actieve zithouding vragen.

Welke fauteuil vind jij het prettigste? Kom het uitproberen bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD). We helpen je graag verder.


Neem contact op met ons

Het oog wil ook wat, kies een mooie stoel bij De Korte's Woonsfeer

Aangezien een fauteuil deel uitmaakt van een interieur, is er voor elke stijl wel een fauteuil te vinden. Het frame kan gemaakt zijn van hout of metaal. Houten frames zie je vooral bij klassieke fauteuils en in de landelijke en Scandinavische stijl.

Metaal oogt al snel industrieel en modern. Er zijn stoelen waar het design leidend is en andere waar comfort voorop staat.

Qua bekleding kun je ook je hart volgen door te kiezen voor stof, leder of andere materialen die daarvan zijn afgeleid. Zeker stoffen bekleding is vaak in verschillende patronen en kleuren leverbaar en zo kun je de fauteuil perfect afstemmen op de rest van je interieur.

Eetkamerstoelen vind je ook bij De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Wat zet jij bij je eettafel, een eetkamerstoel of eetkamerfauteuil? De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD) heeft ze allebei. Van modern tot klassiek, voor elke stijl is er wel wat te vinden.

De tijd rond de eettafel is waardevolle tijd. Je eet daar met het gezin, borrelt daar met vrienden en doet er een spelletje met kinderen. Dan is het wel lekker om comfortabel aan tafel te zitten.

Kom het uitproberen bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD). We hebben stoelen in vele kleuren en materialen staan.

Probeer jouw stoel bij ons uit in Laren (GLD)

We kunnen uren vertellen over de eigenschappen en voordelen van de verschillende fauteuils en eetkamerstoelen, maar zelf ervaren is beter.

Kijk eerst wat je mooi vindt en ga dan uitgebreid in alle stoelen zitten die je aanspreken.

Wij van De Korte's Woonsfeer heten je van harte welkom.

Wil je meer weten over fauteuils, eetkamerstoelen en de rest van het assortiment van De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD), maak dan een afspraak.


Maak een afspraak

De grote merken van De Korte's Woonsfeer

Bij De Korte's Woonsfeer verkopen we onder meer de volgende merken:

Artelux
Bonaparte
De Ploeg
Desso
Kendix
Luxaflex®
Parade
Vadain
Eastborn
Silvana
De Toekomst
Moduleo
Forbo