.

Over De Korte's Woonsfeer

De Korte's Woonsfeer neemt jou alles uit handen als het gaat om interieur

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van uw bedrijf? De Korte's Woonsfeer adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur, zowel zakelijk als privé. In onze winkel aan de Deventerweg in Laren (GLD) hebben we de mogelijkheid om je veel combinaties te kunnen laten zien. In de verschillende woon-en slaapkamers kun je zien hoe het eindresultaat wordt. Geregeld lopen wij met verschillende stalen door het pand om de thuissituatie na te bootsen. Dit maakt het makkelijker om een keuze te maken.

Vakmanschap bij De Korte's Woonsfeer

Woninginrichting is een ambachtelijk vak. Of het nu gaat om het monteren van meubels, leggen van vloeren of confectie van gordijnen, alles is handwerk. Wij werken daarom met eigen stoffeerders, vakmensen met zorg en liefde voor het vak. Wij staan voor een eerlijk advies, daarom verdiepen onze interieuradviseurs zich altijd eerst in jouw persoonlijke woonwens. Zij vertellen je wat je van jouw nieuwe aankoop mag verwachten. Ook krijg je altijd vooraf een prijsopgave zodat je niet voor verassingen komt te staan. Klant is koning, wij zijn pas tevreden als jij dat ook bent.

"WIJ WERKEN MET PLEZIER VOOR EN MET JOU!"

Betrokken advies

Wanneer je wilt weten welke relaxfauteuil bij jouw zitwensen past en welke ondersteuning en functies hiervoor nodig zijn? We geven graag praktisch advies.

Geef jouw mening over De Korte's Woonsfeer op klantenvertellen.nl

Wij willen graag weten of alles naar wens is geweest. Wil je daarom jouw ervaring delen? Vul je beoordeling in en maak kans op een cheque t.w.v. € 50,-

Neem contact op met De Korte's Woonsfeer

Laat een bericht achter via onderstaand formulier en we nemen binnen 24 uur contact met je op!

Form fields