De Korte's Woonsfeer adviseert, ontwerpt en realiseert als het gaat om interieur.

Toe aan een ander interieur? Binnenkort je eerste woning betrekken? Of een inrichting die past bij de huisstijl van jouw bedrijf?

Van ontwerp naar werkelijkheid

Dit begint al bij de oriënterende fase, wij nemen de tijd voor u en luisteren naar uw wensen. Aan de hand daarvan komen wij met suggesties en vaak ook met een alternatief. Soms is het ene namelijk net meer geschikt voor de specifieke woonsituatie dan het andere. Dit alles combineren we in een ontwerp van uw interieur. Zo krijgt u altijd een maatwerk advies.

Het ontwerp werkelijkheid maken

Nadat u uw keuze hebt gemaakt, gaan we over tot de puntjes op de i. De mate van afwerking is namelijk minstens net zo belangrijk. Hiervoor komen onze eigen vakkundige stoffeerders bij u thuis om alles na te meten. Doordat wij dit zelf verzorgen bent u gegarandeerd dat het straks perfect past en u heeft er geen omkijken naar.

Definitief maken

Als alles opgemeten is gaan we over tot het produceren van uw spullen. Ook hierbij houden wij u op de hoogte van de eventuele levertijden. Ons eigen atelier verzorgt de confectie van uw gordijnen en zonweringssproducten. De meubels worden uitsluitende geproduceerd door bedrijven die een zelfde werk ethiek hanteren als dat wij doen.

Het eindresultaat

Tot slot het leukste gedeelte, het plaatsen! Het zal u niet verbazen dat wij hierbij met de grootste zorg omgaan met uw huis. We gaan pas weg als het plaatje helemaal overeen komt met het oorspronkelijke idee en het genieten voor u kan beginnen. Hier laten wij u graag een aantal van onze projecten zien.


Onderhoudsmiddelen bij De Korte's Woonsfeer

Webshop onderhoudsmiddelen voor uw meubel:

Oranje Furniture Care

Bescherm uw vloer:

Floor Friendly


Besteld u via onze website, vul de kortingscode in en u krijgt 5% korting: 7245#3