.

Verbind je interieur

Persoonlijk advies

Wij helpen je graag bij jouw droominterieur die past binnen jouw wensen en budget.

Voor iedere woonstijl

We werken met de mooiste merken. Deskundig voor jou bij elkaar gezocht.

Authentiek maatwerk

Alle materialen worden vakkundig ingemeten, verwerkt en gemonteerd.

Hoe verbind je je interieur?

Het is niet altijd gemakkelijk om een geheel te maken van je interieur. Wij vertellen je hoe je voor eenheid kunt zorgen en hoe je een geheel maakt van je interieur. (kleur, vloerkleden, etc)

Zo creëer je makkelijk eenheid in je interieurIn woonbladen en op Pinterest lijkt het zo makkelijk, een interieur waarin alles perfect bij elkaar past. Helaas blijkt het in de praktijk vaak lastiger, want eenmaal alles aangeschaft, passen die donkere jaloezieën toch niet zo goed bij die PVC vloer als je in eerste instantie dacht. Met deze tips zorg je voor meer eenheid en maak je een geheel van je interieur.

1. Maak een moodboard
Het lijkt zo logisch, maar toch is het iets wat veel mensen vergeten. Het maken van een moodboard vóórdat je begint met het aanschaffen van spullen. Aan de hand van een moodboard kun je goed nagaan welke stijl precies bij jouw smaak past en hoe je jouw interieur vorm gaat geven.

2. Hou het bij een aantal kleuren
Voeren een aantal kleuren de boventoonin jouw moodboard? Mooi. Dan zijn dat de kleuren die je terug kunt laten komen in je interieur. Het makkelijkst is om een bepaalde ‘kleurenfamilie' te kiezen. Zo zorg je ervoor dat je het bij een aantal kleuren houdt die bij elkaar passen. Herhaal deze door je hele interieur om de eenheid te creëren. Begin bij het bepalen van de kleuren voor de muren en de vloer en bekijk vervolgens welke kleuren voor de raamdecoratie en vloerkleden hierbij passen.

3. Gebruik een contrastkleur
Tegenover zo’n ‘kleurenfamilie’ mag best een contrastkleur staan om het allemaal wat speelser te maken. Let er wel op dat wanneer je een contrastkleur gebruikt, je het slechts bij een kleur houdt en je deze niet té aanwezig laat worden.

4. Zorg voor eenheid in materialen
Kies voor materialen die een gevoel van rust creëren. Denk aan hout, steen, beton en linnen. Bijvoorbeeld een PVC vloer, zwart houten jaloezieën en linnen vouwgordijnen.

Wil je persoonlijk advies over hoe je meer eenheid kunt creëren in jouw interieur? Maak een afspraak of kom langs in onze winkel en laat je adviseren.

Zien we je snel?

Heb je hulp nodig met beslissen welk gordijn het best bij jouw woonstijl en wensen past? Kom langs in onze winkel en laat je adviseren. Onze adviseurs helpen je graag de juiste keuze te maken.