.

Inspiratie bij De Korte's Woonsfeer in Laren (GLD)

Van ontwerp naar werkelijkheid

Dit begint al bij de oriënterende fase, wij nemen de tijd voor je en luisteren naar jouw wensen. Aan de hand daarvan komen wij met suggesties en vaak ook met een alternatief. Soms is het ene namelijk net meer geschikt voor de specifieke woonsituatie dan het andere. Dit alles combineren we in een ontwerp van jouw interieur. Zo krijg je altijd een maatwerk advies.

Het ontwerp werkelijkheid maken

Nadat je de keuze hebt gemaakt, gaan we over tot de puntjes op de i. De mate van afwerking is namelijk minstens net zo belangrijk. Hiervoor komen onze eigen vakkundige stoffeerders bij je thuis om alles na te meten. Doordat wij dit zelf verzorgen ben je gegarandeerd dat het straks perfect past en je er geen omkijken naar hebt.

Definitief maken

Als alles opgemeten is gaan we over tot het produceren van je spullen. Ook hierbij houden wij je op de hoogte van de eventuele levertijden. Ons eigen atelier verzorgt de confectie van je gordijnen en zonweringssproducten. De meubels worden uitsluitend geproduceerd door bedrijven die een zelfde werkethiek hanteren als dat wij doen.

Het eindresultaat

Tot slot het leukste gedeelte, het plaatsen! Het zal je niet verbazen dat wij hierbij met de grootste zorg omgaan met jouw huis. We gaan pas weg als het plaatje helemaal overeen komt met het oorspronkelijke idee en het genieten voor je kan beginnen. 

Adresgegevens

Deventerweg 3
7245 AW
Laren (GLD)

Contactgegevens

0573-401277
info@dekorteswoonsfeer.nl

Openingstijden

Maandag
Op afspraak
Dinsdag
Op afspraak
Woensdag
08:30 - 18:00
Donderdag
08:30 - 18:00
Vrijdag
08:30 - 18:00
Zaterdag
09:00 - 16:30
Zondag
Gesloten

Neem contact op met De Korte's Woonsfeer in de regio Laren (GLD), Lochem en Holten

Heb je een vraag? Wil je advies ontvangen? Of heb je hulp nodig bij jouw interieurideeën? Twijfel niet en neem gerust contact met ons op. We helpen je graag! 

Form fields